BURSA BUKU ONLINE
sms 0812 2971 5227 0812 2971 5227 5F1D588A

( pcs)
GambarBarangjmlBeratTotal
keranjang belanja anda kosong
00,00Rp 0

NOVEL REMBULAN NDADARI

Best Seller
KategoriBuku Sastra, Novel
StokTersedia
KodeBN-23
Di lihat2197 kali
Berat(/pcs)0.4 Kg
Rating
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
HargaRp 25.000 30.000
Anda HematRp 5.000 (16.67%)

Detail Produk NOVEL REMBULAN NDADARI

NOVEL REMBULAN NDADARI
Wiwit Kina Makina,jagad sampun suka pangalembana bilih basa sastra seni lan budaya Jawi menika mengku suraos ingkang lebet.Para Pujangga ingkan satuhu lebda ing saniskara,wasis ing samukawis paring wulangan,wejangan saha wedran lumantar seratan kitab maneka warni.Karya cipta rumpakan para dwija agung kalawau kawarisaken kanthi turun temurun.Sumebar wiwit saking kitha-ngakitha,dhusun ngadhusun dumugi gunung-ngagunung.

 

JUDUL : REMBULAN NDADARI
ISBN :
Editor : Bambang Sulanjar dan HR Utami
PENERBIT :,
TAHUN TERBIT : ,-
SAMPUL : SOFT COVER
BERAT : 400 GRAM
BAHASA : Indonesia
JUMLAH HALAMAN : – HALAMAN
STOK : TERSEDIA
HARGA : Rp.25.000(Belum Termasuk Ongkir)

 

Piwulang andi luhung saha kagunan edi peni kalawau saestu dados piranti kangge mbangun jiwanipun para mudha ing salebeting pasrawungan.Bebrayan ageng prayogi sanget menawi sinartan pustaka aja ingkang mirungganan.Ing pangajab uba rampenipun basa sastra lumampah kanthi urut lan patut.sedaya wau kaajab minangka tetungguling bebrayan saha bahu sukuning bangsa.

NOVEL REMBULAN NDADARI

Related Tag:

    novel bahasa jawa terbaru,sinopsis novel jawa rembulan ndadari,novel bahasa jawa,resensi novel rembulan ndadari,unsur intrinsik novel rembulan ndadari

Produk lain Buku Sastra, Novel

0812 2971 5227
5F1D588A
0812 2971 5227